Kil Hela Veckan-loppet Kil Hela Veckan-loppet karta

12

Augusti 2020

För dig som vill slå personligt rekord på fem kilomenter eller för dig som bara är sugen på att springa en lättlöpt löpartävling, nu har du chansen att springa Värmlands snabbaste 5 kilometer. Tävlingen avgörs i samband med Kil Hela Veckans alla festligheter med start och mål mitt i Kil, vid Gröna Torget. Hjärtligt välkomna!

Viktig info

På grund av den rådande situationen är arrangemanget anpassat på flera olika sätt. Varje bana (5km / 2,5 km) har ett maxtak på 50 deltagare, därefter stängs anmälan. Ingen publik är tillåten vid målområdet. Deltagare uppmanas att vistas så lite som möjligt i start- och målområdet och rör sig hemåt direkt efter man gått i mål. Deltagre får inte ha med sig extra personer vid starten och målet, det är alltså viktigt att ungdomar som vill springa kan klara sig själva under tävlingen.

Start och mål

Gröna Torget, Östra Torggatan, Kil

Klasser

Damer, Herrar, Pojkar och Flickor (födda 2006 och senare). I år har vi tyvärr inte möjligheten att genomföra någon lagtävling, men hoppas att återinföra det nästa år.

Knatterundan

I år kommer vi inte arrangera Knatterundan, välkomna åter 2021.

Banlängder

5 kilometer (2 x 2,5km) för Dam och Herr, 2,5 kilometer för Ungdom.

Bana

Kontrollmätt, helt platt och få kurvor. Banan är 2,5 kilometer ett varv.

Starttid

Pojkar och Flickor startar 18:00, Damer och Herrar startar 19:00.

Parkering

I anslutning till Storgatan, bland annat vid resecentrum ett par hundra meter från målet. Ta gärna tåg eller buss.

Vätska

I år får varje deltagare ta med egen vätska.

Dusch

Ingen möjlighet till dusch.

Priser

Medaljer till samtliga löpare. 1 000kr till segrare i Dam- och Herrklass. Även priser till alla medaljörer i samtliga klasser. Priser delas ut direkt vid målgång.

Anmälan

Görs via formuläret under fliken anmälan. Anmälan bekräftas med betald avgift senast söndag 9 augusti. I år finns ingen direktanmälan, alla måste anmäla sig innan 9:e augusti. Anmälan kan komma att stängas tidigare om vi når maxantalet 50 deltagare per bana.

Avgift

Anmälningsavgiften sätts in på plusgiro 122372-6 eller via Swish till 123 209 38 70. Glöm inte märka din betalning med namn och förening/ort. Din anmälan är godkänd först när betalning skett.

T.o.m.
9 augusti

Damer/Herrar

150kr

Pojkar/Flickor (06-)

100kr

Kontakt

Om du har några frågor, hör av dig till tävlingsledare Christer Skoog.

christerskoog@telia.com +46 70-510 69 54

Loppet är sanktionerat av Svenska Friidrottsförbundet